Τι κάνουμε στα επείγοντα;

Τι κάνουμε στα επείγοντα;

Όσο και να προσέχετε το μικρό σας σύντροφο, είτε αυτός ζει μέσα είτε έξω, είναι πολύ πιθανό δυστυχώς να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις όπου η αντίδρασή σας είναι καθοριστική.

Είναι σημαντικό να αντιδράσετε με τον τρόπο που αρμόζει καλλίτερα στη κάθε περίπτωση.

Είναι χρήσιμο να έχετε περάσει στο κινητό σας το τηλέφωνο του κτηνιάτρου σας για τη περίπτωση κάποιας έκτακτης ανάγκης. Ρωτήστε μήπως χρησιμοποιεί κάποιο άλλο νούμερο για το βράδυ ή τις Κυριακές και τις αργίες.

Πρέπει πάντα να προειδοποιείτε τηλεφωνικά τον κτηνίατρό σας για την επικείμενη άφιξή σας, να του περιγράψετε τα συμπτώματα όσο μπορείτε καλλίτερα και να έχετε και κάποιο σημειωματάριο στη διάθεσή σας μήπως χρειαστεί να σημειώσετε κάποιες οδηγίες που θα σας δώσει εκείνος. Αυτό βοηθάει γιατί μπορεί να προετοιμάσει ότι είναι αναγκαίο οπότε θα ασχοληθεί με το μικρό σας σύντροφο αμέσως μόλις φθάσετε στο ιατρείο.

Ακόμη και αν όλα φαίνονται ότι είναι εντάξει, είναι απολύτως απαραίτητο να επισκεφθείτε τον κτηνίατρό σας, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, ή μια πτώση ή ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η εσωτερική αιμορραγία μπορεί να περάσει απαρατήρητη χωρίς τη κτηνιατρική εξέταση και μετά από αρκετές ώρες μπορεί να αποβεί μοιραία.

Όποιος και αν είναι ο λόγος του επείγοντος περιστατικού θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και προσπαθήστε να ηρεμήσετε το ζώο σας μιλώντας του γλυκά.

Tο stress είναι πολύ μεταδοτικό στους μικρούς μας φίλους

  • Μη το χαϊδέψετε γιατί ένα ζώο που πονάει μπορεί να αντιδράσει απρόβλεπτα.
  • Προσπαθήστε να περιορίσετε τα χτυπήματα κατά τη μεταφορά γιατί είναι επώδυνα.
  • Ιδιαίτερα για τη γάτα, να προσέξετε να μη σας το σκάσει, κρατείστε την κλεισμένη στο κουτί μεταφοράς της, αλλά επιβλέποντας πάντα ότι αναπνέει άνετα.
  • Πάντα να προειδοποιείτε τον κτηνίατρό σας ότι πηγαίνετε, μπορεί να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για να εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής και εκείνος μπορεί να προετοιμασθεί για να σας δεχθεί αμέσως.

Κλείστε Ραντεβού

Διεύθυνση
Πώς να έρθετε
  • Με λεωφορείο ή τρόλεϊ από την Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) θα κατεβείτε στη στάση Κεφαλληνίας.
  • Με αυτοκίνητο από την Ομόνοια: από την οδό 3ης Σεπτεμβρίου και στο ύψος του αριθμού 160, που είναι αμέσως μετά την οδό Ιθάκης, θα βρείτε την οδό Τήνου.
Ακριβώς απέναντι από το ιατρείο, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 155, υπάρχει πάρκινγκ.
Ώρες λειτουργίας
ΗμεραΠρωιΑπογευμα
Δευτέρα
10:30-13:00

17:30-19:30

Τρίτη
10:30-13:00

17:30-19:30

Τετάρτη
10:30-13:00

17:30-19:30

Πέμπτη
10:30-13:00

17:30-19:30

Παρασκευή
10:30-13:00

17:30-19:30

© Nanoveto. All rights reserved.
Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης

Web design by